Slider 1 Slider 2 Slider 3 Slider 4 Slider Slider 6

info@fysiopromotor.nl


Meedoen aan een wandelvierdaagse? Bereid u goed voor met een wandelschema.

Geplaatst door info@fysiopromotor.nl

Wandelvierdaagsen zijn populaire evenementen in de zomermaanden. Deelnemers worden uitgedaagd om meerdere dagen achter elkaar lange afstanden te lopen. Of u nu een ervaren wandelaar bent of net begint met wandelen, het volgen van een goed wandelschema is van cruciaal belang om blessures te voorkomen en optimaal te kunnen presteren tijdens deze uitdagende evenementen. In deze blog zullen we de voordelen bespreken van het volgen van een wandelschema en hoe het kan bijdragen aan uw succes bij wandelvierdaagsen.
Lees meer

Artritis of artrose, wat is het verschil?

Geplaatst door info@fysiopromotor.nl

Artritis en artrose worden vaak met elkaar verward. Beide aandoeningen vallen onder reumatische klachten en doen zich voor aan de gewrichten. Toch zijn het twee verschillende aandoeningen, met verschillende oorzaken en behandelopties. Er is echter wel een overeenkomst: zoveel mogelijk in beweging blijven is bij beide aandoeningen belangrijk.
Lees meer

Krachttraining met uw eigen lichaamsgewicht

Geplaatst door info@fysiopromotor.nl

Krachttraining is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Toch kan de sportschool intimiderend lijken voor beginnende sporters. Trainen met uw eigen lichaamsgewicht kan hiervoor een uitstekend alternatief bieden. Door uw eigen lichaam te gebruiken kunt u effectief spiermassa opbouwen. Hierdoor kunt u uw kracht en algehele fitheid verbeteren.
Lees meer

Verlicht jouw slijmbeursontsteking met behulp van fysiotherapie

Geplaatst door info@fysiopromotor.nl

Een slijmbeursontsteking; je hebt er vast wel eens van gehoord of misschien heb je er zelf wel eens last van gehad. Een slijmbeursontsteking is een aandoening die wij vaak terugzien in onze praktijk en waar onze fysiotherapeuten jou heel goed bij kunnen helpen. Benieuwd hoe zo’n ontsteking precies ontstaat en wat we kunnen doen om jou van je klachten af te helpen? Onze collega Saskia van Ooijen vertelt het je in deze blog!
Lees meer

Leuke activiteiten om uzelf en uw kids in beweging te houden tijdens de zomervakantie

Geplaatst door info@fysiopromotor.nl

De zomer is een geweldige tijd om quality time door te brengen met uw kinderen. Met het lekkere weer is er ook erg veel te doen buiten en zijn er veel verschillende manieren om van de zon te genieten. Wij hebben een paar leuke, actieve ideeën verzameld zodat u uzelf en de kids in beweging kan houden tijdens de zomervakantie.
Lees meer