Over Fysiotherapeuten Maatschap Woerden (FMW)

Specialist in beweging
De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden levert u deskundige fysiotherapeutische zorg. We zijn een grote praktijk en hebben vele specialisaties in huis. Dat maakt dat u altijd de meest passende behandeling krijgt. Zo nodig verwijzen we u onderling door. 

U vindt de zorg dichtbij huis. Onze hoofdlocatie zit in het St. Antonius Ziekenhuis Woerden. Daarnaast hebben we vijf andere locaties in Woerden en een in Linschoten.

Samenwerken
We zijn betrokken bij onze patiënten. De sfeer is open en collegiaal. De therapeuten delen veel kennis en werken intensief samen. Dat doen we onderling en ook met bijvoorbeeld medisch specialisten en verpleegkundigen, huisartsen, maatschappelijk werkers en consultatiebureaus.  

Zorg op maat
We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Zorg op maat, kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop.  

Kwaliteit
Onze praktijk behoort tot een selecte groep fysiotherapie PlusPraktijken
Daarnaast zijn we HKZ gecertificeerd. Om voor het HKZ keurmerk in aanmerking te komen moet een fysiotherapiepraktijk aan verschillende eisen en normen voldoen. Dit wordt jaarlijks getoetst.
Alle fysiotherapeuten staan ingeschreven in het register van Beroepen in de individuele Gezondheidszorg (BIG) en in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Historie
De maatschap werd in 1970 opgericht toen de twee ziekenhuizen in Woerden, het rooms-katholieke ziekenhuis Ope Deï en het Algemeen Ziekenhuis samengingen. In 1980 gingen beide ziekenhuizen verder onder de naam Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.
Per 13 oktober 2017 is het ziekenhuis, door de fusie, veranderd in St. Antonius Ziekenhuis Woerden.

In 1985 wijzigde de regelgeving en hebben we een nieuwe maatschap gevormd, de huidige Fysiotherapeuten Maatschap Woerden. 

 

  Laatste nieuws

Vacature manueeltherapeut
Lees meer
Symposium Covid19
Lees meer
Herstel na Covid19
Lees meer


6 dagen per week geopend!


Reviews


Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.