Mirjam Otto-Blonk

Algemeen fysiotherapeute

BIG nummer: 29060422504

Werkt op onze locatie Molenvliet

“Het menselijk lichaam is erg interessant. Ik werk hier al vanaf 2003, maar er is nog geen dag hetzelfde geweest. Ieder mens is uniek en heeft naast zijn of haar klachten ook een eigen persoonlijkheid waardoor de behandeling steeds weer net anders is.


Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar wat iemand zegt. Maar soms is het net zo belangrijk om erachter te komen wat iemand niet zegt. Mijn doel is om goed in te schatten wat voor type iemand is. Dan weet ik of ik moet stimuleren, afremmen of vooral moet uitleggen.


Ik zie veel mensen met schouderklachten. Dat varieert van slijmbeursontstekingen, peesproblemen tot gebroken schouders. De schouder is een gecompliceerd gewricht en dat maakt de behandeling soms echt een uitdagende puzzel.

Op onze locatie Molenvliet hebben we veel aandacht voor onze cliënten. We zijn één-op-één bezig en blijven er ook bij als er getraind moet worden.” 


Speciale kennis van:
Schouderklachten
> Arbeidsfysiotherapie
> Echografie
> Shockwave