Mirjam Otto-Blonk

Algemeen fysiotherapeute

BIG nummer: 29060422504

Werkt op onze locatie Molenvliet

“Het menselijk lichaam is erg interessant. Omdat ieder mens anders is, is elke dag een uitdaging. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar wat iemand zegt. Maar soms is het net zo belangrijk om erachter te komen wat iemand niet zegt. 

Mijn doel is om goed in te schatten wat voor type iemand is. Dan weet ik of ik moet stimuleren, afremmen of vooral moet uitleggen. Sommige mensen zijn na een knieoperatie erg bang en zijn ervan overtuigd dat ze niet meer normaal kunnen functioneren. Ik vind het mooi om te zien dat we door geruststelling of afleiding het vertrouwen terug kunnen geven aan mensen. Eerst lopen met krukken, later zonder krukken. Als mensen uiteindelijk verbaasd en tegelijkertijd trots op hun fiets zitten, ben ik gelukkig!

Op onze locatie Molenvliet hebben we veel aandacht voor onze cliënten. We zijn één-op-één bezig en blijven er ook bij als er getraind moet worden.” 


Speciale kennis van:
Schouderklachten
> Arbeidsfysiotherapie