Stefan Bosch

Algemeen fysiotherapeut
Geriatriefysiotherapeut

BIG nummer: 09918901604

 


Werkt op onze locatie St. Antonius Ziekenhuis Woerden en Gezondheidscentrum Linschoten

“Het mooiste aan het vak vind ik dat iedere persoon weer anders is en ook anders met zijn klachten omgaat. Het is mooi om te zien hoe mensen met ondersteuning vanuit de therapie enthousiast met hun klachten aan de slag gaan. Hierdoor is vaak meer te bereiken dan vooraf door mensen gedacht.

In mijn ogen draait het er tijdens de behandeling om mensen te ondersteunen bij het herstel van lichamelijke klachten door middel van een open communicatie en passende behandeling per persoon. Ik vind het belangrijk om iemand de aandacht te geven die hij of zij verdient. Met de juiste informatie en handvatten kan iemand vaak veel zelf doen om de klachten te verminderen.

Mensen zien mij denk ik als rustig, makkelijk in de omgang en vrolijk. Mensen goed informeren over hun klachten vind ik erg belangrijk. Hierdoor kunnen mensen zelf ook aan hun klachten werken en hebben zij meer grip op de situatie.

Onderscheidend aan de FMW is de grote omgeving waarin de praktijk gevestigd is. Hierdoor kan een ieder op zijn eigen moment en op een locatie dichtbij een afspraak maken. Er heerst ook een gezellige werksfeer.

Ik hoop mezelf steeds verder te kunnen ontwikkelen. Er is altijd nog veel te leren.”

 

Speciale kennis van:
> Covid-19
> Longrevalidatie
> Geriatrie
> Artrose