Fenna Wilbrink


Algemeen fysiotherapeute
 

BIG nummer: 99930026604

Werkt op onze locatie Snel & Polanen en Gezondheidscentrum Linschoten

 

“De combinatie van het persoonlijke contact en het menselijk lichaam in dit vak vind ik heel interessant. Elk persoon en ieder lichaam is anders en daardoor is het werk zo leuk en uitdagend. Het geeft veel voldoening om iemand te zien verbeteren en weer grip te zien krijgen op de situatie. Het maakt me blij als ik mijn steentje daar aan kan bijdragen.
 

Herstel en begrip gaan hand in hand. Dat wij elkaar begrijpen en dat iemand zich prettig bij me voelt vind ik belangrijk. Dit neem ik mee in mijn behandeling en ik streef naar een manier van coachen waarin iemand zelf ervaart en weet wat voor hem/haar helpt. Ik vind het namelijk van belang dat iedereen zijn lichaam kent en zoveel mogelijk weet om te gaan met belemmeringen.
 

Mensen beschrijven mij als vriendelijk, rustig en iemand met veel geduld. Ik heb gehoord dat ik toegankelijk ben en dat daardoor mensen hun zorgen bij me kwijt kunnen. Ik bied graag een luisterend oor en leef mee met m’n cliënten.

In mijn vrije tijd verlies ik mezelf graag in een goed boek. Ook houd ik van koken en lekker eten met vrienden of familie. Je kunt mij regelmatig vinden in de sportschool en buiten op skeelers met mooi weer.”