Kevin Poll

Algemeen fysiotherapeut


BIG nummer: 99928187804


Werkt op onze locaties StaatsliedenkwartierSt.Antonius Ziekenhuis en Snel&Polanen


“Het contact met en kunnen helpen van mensen op het gebied van bewegen geeft mij veel voldoening. Het is een prachtige uitdaging om samen met de cliënt de grenzen op te zoeken, aan te voelen wat de cliënt wel en beter nog even niet kan doen tijdens de behandeling.

Bij elke cliënt moet er weer geschakeld worden. Vaak speelt er al een idee in het hoofd van de cliënt. De lijn die ik voor ogen heb voor de cliënt moet overeen komen met die van de cliënt zelf. Zodra beide gezichten dezelfde kant op staan, kun je samen toe werken naar het verhelpen van de klacht. De hulpvraag staat hierin centraal. Het is van belang de oorzaak te kunnen vinden om op lange termijn het meeste effect te kunnen behalen. Soms kan een kleine levensverandering bijvoorbeeld een aangeleerde gewoonte afleren al voldoende zijn om de klacht dusdanig te verminderen dat de kwaliteit van leven enorm toeneemt.

Mijn persoonlijkheid maakt mij in mijn ogen sterker als fysiotherapeut: mijn inlevingsvermogen het aanvoelen wat de cliënt nodig heeft, daarop doorvragen, openheid en vertrouwen kweken, mijn sportiviteit, motivatie en coachende drang inzetten en altijd in voor een grapje zijn ingrediënten waar ik graag mee werk om samen tot een zo’n optimaal mogelijk resultaat te komen.”

 

Speciale kennis van:

> Schouderklachten
> Shockwave
> Dry needling
> Echografie