Jochem Baauw


Algemeen fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut


BIG nummer: 19923400404

Werkt op onze locatie: Snel & Polanen


“Mensen beschrijven mij als sportief en prettig in de omgang. Ik haal veel plezier uit het beoefenen van sport als voetbal, hardlopen en tennis. Daarnaast vind ik het leuk om uit eten te gaan en te genieten van lekkere wijn.


Ik ben opgeleid als fysiotherapeut op de hogeschool Utrecht, nadat ik de opleiding Fitness & Health coördinator op het CIOS afgerond had. Tijdens deze opleiding word je opgeleid om mensen te trainen met specifieke klachten als: hartklachten, diabetisch en obesitas. Tijdens en na deze studie heb ik 6 jaar als fitnessinstructeur gewerkt.

Na twee jaar werkervaring wilde ik mij als fysiotherapeut doorontwikkelingen en ben ik de Masterstudie sportfysiotherapie gaan doen. Door deze studie kan ik je goed helpen om van je sportblessure af te komen en op een zo hoog mogelijk niveau terug te keren bij je sport. Ik vind het belangrijk de patiënt te betrekken in het gehele traject. We doen het samen. Bij ieder persoon past een ander traject.


In de loop van de tijd heb ik mij gespecialiseerd op hardloopblessures en knie + enkelklachten. Mocht je tips willen over het opbouwen van je hardloopschema of willen toewerken naar een 10 km, 21 km of marathon help ik je daar graag bij. Tijdens het revalidatietraject help ik je graag met het maken van een plan om op het hoogst haalbare niveau terug te keren naar de sport. Dit wordt gedaan middels een uitgebalanceerd plan.


Tot in de praktijk!”Speciale kennis van:
> sportfysiotherapie
> knierevalidatie