Veerle van Buuren

Algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut


BIG nummer: 00004245581

Werkt op onze locaties Snel & polanen, Gezondheidscentrum Woerden en Gezondheidscentrum Linschoten

“Het mooiste aan mijn vak vind ik om mensen duidelijkheid te geven over hun klachten, ze mee te nemen in mijn gedachtegangen en uiteindelijk met een gemotiveerd en goed gevoel naar huis te laten gaan!

Wat kinderfysiotherapie betreft vind ik de creativiteit en het constant schakelen het allerleukste. De aandacht proberen vast te houden is daarin ook uitdagend.

 

In een behandeling draait het voor mij om duidelijkheid en transparantie. Ik kom graag met een duidelijk verhaal zodat de cliënt zich begrepen en gehoord voelt.

Ik denk dat mensen mij zouden omschrijven als iemand die goed luistert, de klachten serieus neemt en met een goed verhaal komt. Ik heb gehoord dat ze mij open, transparant en goed benaderbaar vinden.
Ik omschrijf FMW als een fijne praktijk met veel kennis en zorg op maat! We zijn onderscheidend in onze specialistische kijk op klachten en de flexibiliteit en mogelijkheid om te schakelen tussen therapeuten.

 

Mijn grootste hobby en uitlaadklep is hockey! Ik kan altijd mij ei kwijt in een lekkere training of pittige wedstrijd. Ik hockey bij dames 1 van MHC Woerden en hoop in de toekomst ook steeds meer voor mijn club te kunnen betekenen als (kinder)fysiotherapeut!”

 

Speciale kennis van:
> Kinderfysiotherapie