Tom Straver

Algemeen fysiotherapeut

 

BIGnummer: 


Werkt op onze locaties Molenvliet en St. Antonius Ziekenhuis Woerden

 

“Het mooiste aan mijn vak vind ik dat je mensen echt kan helpen en kan zorgen dat mensen beter functioneren of van hun klachten afkomen. De waardering die je dan krijgt geeft een enorme kick.

Ik vind het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt bij mij. Dat een patiënt alles kan delen wat hij/zij wil delen met daarbij een goede dosis humor. Een goede therapeut-patiëntrelatie staat bij mij centraal. Bij de behandeling vind ik het belangrijk dat de behandeling effectief is en aansluit op de hulpvraag van de patiënt. Naast een effectieve behandeling vind ik het belangrijk dat een patiënt zelfredzaam wordt en thuis ook aan de slag kan gaan met zijn/haar klacht.


Mensen omschrijven mij als vrolijk, vriendelijk, geïnteresseerd en met een goed luisterend oor.

In mijn vrije tijd doe ik aan Bachata dansen, dit is van origine een Dominicaanse partner dans. Daarnaast doe ik aan recreatief powerliften. Ik houd wel van een feestje en een borreltje met mijn vrienden. Verder heb ik elke week Spaanse les en lees ik af en toe een boek over psychologie en communicatie gerelateerde onderwerpen.

Het liefst werk ik met sport gerelateerde casussen, blessures die voortkomen uit de sport die een cliënt beoefend. Hiervoor heb ik namelijk sport en bewegen gestudeerd en vind ik het leuk om vooral met cliënten te trainen. Daarnaast vind ik lage rugklachten interessant. Hier zou ik mij in de toekomst ook meer in willen verdiepen en cursussen in willen volgen.”