Mark van Veenendaal

algemeen fysiotherapeut

BIG nummer: 49921895004

Werkt op onze locatie gezondheidscentrum Linschoten.

“Ik vind het mooi dat we in staat kunnen zijn om met ogenschijnlijk simpele manieren iemand een grote dienst te bewijzen bij een fysiek probleem waar ze zelf vaak niet uit komen. In een behandeling draait het er om dat iemand contenter de praktijk verlaat dan dat hij of zij binnenkwam. Dit kan door gerustgesteld te zijn, wijzer geworden, met minder pijn, een voldaan gevoel en/of soms simpelweg met een glimlach.

Ik denk dat mensen me beschrijven als een therapeut met een verfrissende blik, die alles doet binnen zijn mogelijkheden om deskundig tot hulp te zijn en die er ook wel wat gezelligs van maakt.

Mijn mooiste momenten bij de FMW zijn wanneer cliënten met veel dankbaarheid naar me toekomen, omdat je ze tegen hun verwachting in enorm hebt kunnen helpen.

De maatschap levert een deskundige en gezellige werkplek voor fysiotherapie. Hopelijk is het voor mij ook weggelegd om hier nog vele jaren prettig mijn passie uit te mogen voeren.”

Speciale kennis van:

> GLI
> Manueel therapie i.o.