Gijs Franken

Algemeen fysiotherapeut

BIG nummer:

Werkt op onze locaties Snel & Polanen en Gezondheidscentrum Woerden.

 

“Het mooiste aan het vak vind ik het traject wat je samen met de cliënt aangaat. Hierin is iedereen uniek en zit in een andere situatie of heeft andere verwachtingen en doelen. Ik vind het belangrijk om hierin zo veel mogelijk mee te denken en samen de behandeling zo veel mogelijk te laten aansluiten op de situatie, doelen en verwachtingen van de patiënt. Dit maakt het werk gevarieerd en geeft elke keer een andere uitdaging. Daarnaast vind ik het leuk om met mensen te werken en haal ik er veel voldoening uit als ik een betekenis volle invloed kan hebben op het revalidatieproces.
 

Tijdens mijn behandeling draait het om de cliënt en zijn situatie. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed te luisteren om zo een volledige situatie te kunnen schetsen. Hierin is het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt en dat er begrip voor elkaar is. Daarnaast vind ik het belangrijk om ook verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Hierdoor weet ieder wat ze van elkaar kunnen verwachten waardoor je op elkaar kan bouwen.
 

Mensen omschrijven mij vaak als een rustige, oprechte en sympathieke jongeman.
 

De FMW bestaat uit een leuk en hecht team. Er hangt een prettige sfeer en de collega’s kunnen het goed met elkaar vinden. Daarnaast heeft iedereen een bepaald specialisme of interesse binnen de fysiotherapie. Dit maakt dat er veel kennis aanwezig is zo dat de cliënt optimaal geholpen kan worden. Daarnaast zorgt het ervoor dat we van elkaar leren en onszelf blijven ontwikkelen.”