Thomas Nak

Algemeen fysiotherapeut

Werkt op onze locatie Gezondheidscentrum Linschoten

“Mijn vooropleiding is het CIOS Arnhem, hier heb ik mij gespecialiseerd als Fitness & Health coördinator. Dit was een mooie opstap om verder te studeren richting de fysiohterapie.

Het mooiste aan mijn vak is de variëteit. Iedere dag is anders en wanneer je denkt iets te kunnen voorbereiden, pakt het weer totaal anders uit. Dit houdt het uitdagend.

In een behandeling draait het er voor mij om dat ik samen met een cliënt aan zijn/haar persoonlijke doelen werk. Deze doelen zijn in samenwerking tussen fysiotherapeut en cliënt opgesteld. Ik vind het belangrijk dat daarin een cliënt gemotiveerd is om zijn of haar doelen te behalen. Het is aan mij om iemand daarin te sturen en coachen.

Ik denk dat cliënten mij omschrijven als een sociale, energieke en sportieve man die eerlijk en oprecht is in de omgang.

Binnen het gezondheidscentrum Linschoten zijn de lijntjes met andere disciplines zoals huisartsen, podotherapeuten, huidtherapeuten, etcetera erg kort. Dit zorgt voor een prettige multidisciplinaire samenwerking.”