Echografie en Shockwave

Shockwave Therapie is een zeer effectieve niet-chirurgische behandelmethode. Binnen onze Fysiotherapeuten Maatschap Woerden is het Shockwave en Echo Centrum Woerden gevestigd.

Meer inzicht in de klachten

Via musculoskeletale echografie krijgen we meer inzicht in uw klachten. We kunnen een betrouwbaarder oordeel geven, waardoor er nóg betere keuzes gemaakt worden voor uw behandelplan. Echografie kan twijfel wegnemen en de behandeling optimaliseren. En dus uw effectiviteit vergroten. 

Doeltreffende methode

Shockwave therapie is een moderne en zeer doeltreffende behandelmethode bij peesontstekingen (tendinopathiën), kalkafzettingen (calcificaties), spier-peesscheuren (rupturen) en hielspoor (fasciopathie plantaris). In combinatie met echografie kan perfect aangetoond worden wat de effecten van de shockwavebehandelingen zijn.

Shockwavecentrum

Fysiotherapeuten Maatschap Woerden is het Echo- en Shockwavecentrum van de regio, mede door de samenwerking met de specialisten en sportartsen. Het centrum is gevestigd in onze bestaande locatie Gezondheidscentrum Woerden..

Bent u benieuwd wat echo en shockwave voor u zou kunnen betekenen? Bel dan met 0348 - 480 140

Wilt u meer over shockwavetherapie lezen? Klik dan hier

Therapeuten

Max Hartvelt
Saskia van Ooijen
Tim Balvers

 

  Laatste nieuws

Ski fit vanaf 11 november
Lees meer
Woerden In Balans
Lees meer
Sjaak afgestudeerd manueel therapeut!
Lees meer

Reviews