Zeer geslaagde opening 'Gezondheidscentrum Woerden'

19-10-2014 - Redactie

Zeer geslaagde opening ‘Gezondheidscentrum Woerden’

Een grote groep mensen bezocht de feestelijke opening van ‘Gezondheidscentrum Woerden’ gedeelde zorg. Het eerste gezondheidscentrum binnen Woerden. De inwoners van Woerden kunnen nu op een locatie terecht voor alle benodigde zorg. Het oude Rabobank gebouw, gelegen naast winkelcentrum Snel en Polanen, is omgetoverd tot een prachtig medisch centrum. 

U vindt er onder andere de apotheek, huisartsen, huid- en oedeemtherapeuten, fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, podotherapeuten en een schoonheidsspecialiste.

Na een feestelijk ontvangst met muziek en gezonde hapjes en drankjes werd het gezondheidscentrum officieel geopend door wethouder Yolan Koster. Omdat het centrum staat voor gedeelde zorg en de disciplines niet alleen willen stilstaan bij hun nieuwe centrum, hebben zij gezamenlijk een mooie cheque van 1500 euro aangeboden aan het Hospice huis de Mantelmeeuw.

De bezoekers waren zichtbaar enthousiast over het nieuwe pand en de gebundelde zorg. Ze konden een kijkje nemen in de behandelkamers van de verschillende disciplines en direct ook kennis maken met de behandelaars.  Een van de bezoekers zei: “Aan de buitenkant verwacht je niet dat er binnen zo’n prachtig licht en sfeervol centrum schuil gaat. Ook leuk om eens een kijkje achter de schermen te mogen nemen."

Alle bezoekers werd een lekkere en gezonde give away in de vorm van een appel met het logo van het centrum aangeboden

Wilt u meer informatie over het nieuwe gezondheidscentrum Woerden, klik dan hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Velden met een * zijn verplicht!
 

  Laatste nieuws

Vacature hart/long fysiotherapeut
Lees meer
Vacature Master Geriatrie Fysiotherapeut
Lees meer
Nieuw telefoonnummer locatie St Antonius
Lees meer


6 dagen per week geopend!


Reviews


Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.