“Mijn behandeling is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten”

 

Lilia van der Weijden


Algemeen fysiotherapeute
Oedeem fysiotherapeute
Master Oncologiefysiotherapeut

lid van de maatschap

BIG nummer: 49033486704

Werkt op de locatie St. Antonius Ziekenhuis Woerden

“Het gaat mij om het begeleiden van mensen naar het doel dat ze zichzelf gesteld hebben. Ik geloof in de wilskracht van mensen om te kunnen herstellen en weer een nieuw begin te maken! Ik zet in op een effectieve behandeling waarin persoonlijk contact een belangrijke rol speelt. Mijn behandeling is bovendien gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Het is belangrijk dat patiënten met hun hulpvraag bij mij terecht kunnen, ik neem hen altijd serieus. Zij kunnen erop vertrouwen dat we samen werken aan de beste oplossing. Het is altijd weer hartverwarmend als iemand zijn doel bereikt heeft en klachtenvrij de behandeling afsluit. Daar doe ik het voor. Mensen vinden me denk ik vriendelijk. Ik luister goed, schep vertrouwen en ben integer.

De fysiotherapeuten in onze praktijk zijn erg goed op hun eigen specialismen. Als een patiënt met een probleem komt waarvan de expertise bij een andere collega ligt, verwijs ik direct door. Zo krijgt de patiënt altijd de beste behandeling. We zijn er trots op alle specialisaties in huis te hebben. Ik werk hier al lang en met erg veel plezier. De onderlinge sfeer is goed en de samenwerking top.”

Speciale kennis van:
> Oedeemfysiotherapie
Oncologische revalidatie
> Behandeling bij diabetes 
Arbocuratieve fysiotherapie

 

  Laatste nieuws

Vacature hart/long fysiotherapeut
Lees meer
Vacature Master Geriatrie Fysiotherapeut
Lees meer
Nieuw telefoonnummer locatie St Antonius
Lees meer

Reviews