Knie revalidatie

Met knieklachten kunt u trainen bij Fysiotherapeuten Maatschap Woerden. U wordt begeleid door (sport)fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in knieklachten. U heeft de mogelijkheid om een uur te komen trainen, dit uur is in overleg in te delen.

Knie revalidatie, voor wie?

Het programma is bedoeld voor iedereen met knieklachten, zowel patiënten na een operatie, na verwijzing door huisarts/specialist of via directe toegankelijkheid fysiotherapie.
Voordat u in bij de knie revalidatie start zal u eerst individuele begeleiding krijgen. Uw begeleidend fysiotherapeut bepaalt wanneer u voldoende belastbaar bent om het trainingsprogramma te doorlopen.

Doel

Het doel van de behandeling is te zorgen voor een goede belastbaarheid van de aangedane knie, waardoor in een later stadium werk, sport en hobby's weer hervat kunnen worden.
De training zal met meerdere mensen in de oefenzaal plaatsvinden. Elke patiënt heeft een individueel trainingssschema, welke aangepast wordt op uw activiteiten uit het dagelijks leven.

Vergoeding

Dit is verschillend per indicatie en verzekering. Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de vergoedingen van fysiotherapie die uw verzekeraar u biedt in de door u afgesloten polis.
Mocht u hierover twijfelen, neem dan contact op met u verzekeraar.

Locatie

De knie revalidatie vindt plaats op de locatie Zuwe Hofpoort Ziekenhuis van de Fysiotherapeuten Maatschap Woerden.

Tijden

Maandag en donderdag van 16.00 tot 18.00 uur.

Aanmelding / informatie

U kunt een afspraak maken of meer informatie verkrijgen door contact op te nemen met ons secretariaat in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, tel: 0348 - 427 250 of kom langs op een van onze vestigingen.

Fysiotherapeuten
 

Glenn Poort 
Niels Jongen 
Koos van Chastelet
Saskia van Ooijen 
Stefan Bosch 

 

 

  Laatste nieuws

Overlijden Nanne van Bemmel
Lees meer
Vacature algemeen fysiotherapeut
Lees meer
Plusaudit behaald!
Lees meer

Reviews