Verantwoord bewegen onder begeleiding

05-09-2017 - Redactie

FysioSport
Volwassenen zouden minstens twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten moeten doen. Kinderen zouden dat zeker drie keer per week moeten doen, zegt de Gezondheidsraad.

Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om op een verantwoorde manier, onder deskundige begeleiding, op zijn/haar eigen persoonlijke niveau moet kunnen trainen. Dit kan bij ons in de FysioSport groepen.

FysioSport (fitness in groepsverband) is bedoeld voor personen die willen sporten met minimaal risico op blessures. Dit maakt deze vorm van bewegen bij uitstek ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten en/of behoefte aan persoonlijke begeleiding. Fysiosport kan ook een prima vervolg op een revalidatieprogramma zijn, dat u tijdens de fysiotherapie heeft doorlopen.

FysioSport is voor iedereen vrij toegankelijk, nadat er na een intake een persoonlijk plan gemaakt is. FysioSport is voor eigen rekening.

Voor meer informatie klikt u hier.


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Velden met een * zijn verplicht!
 

  Laatste nieuws

Vacature hart/long fysiotherapeut
Lees meer
Vacature Master Geriatrie Fysiotherapeut
Lees meer
Nieuw telefoonnummer locatie St Antonius
Lees meer


6 dagen per week geopend!


Reviews


Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.