Vacature manueel therapeut

01-03-2017 - Redactie

Ben jij die ondernemende en flexibele manueeltherapeut? Heb jij affiniteit met de wervelkolom en rugscholing? Lijkt het je een uitdaging om je patiënten bestand verder uit te bouwen met je eigen netwerk in de omgeving van Woerden?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde manueeltherapeut om ons team te versterken. Het betreft hier een vacature van 30 uur, op onze locaties Molenvliet en Snel en Polanen.

Rooster technisch gaat het om de dinsdag inclusief avond, woensdag, donderdag en vrijdag, waarin het aantal werkuren in onderling overleg nog kan groeien, aanvang werkzaamheden op korte termijn.

De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden is een grote praktijk met een enthousiast team, verdeeld over 6 locaties in Woerden en Linschoten. Binnen de praktijk zijn vele specialisaties aanwezig. Onze hoofdlocatie is gevestigd in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. De praktijk onderhoudt nauwe contacten met andere disciplines in de zorg, met onder andere de medisch specialisten. Uiteraard zijn wij een PLUS praktijk.
Wij werken samen met de pijnpoli en de neurologen van waaruit wij regelmatig verwijzingen krijgen voor rugscholing.

Ben jij de gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel je CV met begeleidend schrijven aan: kvchastelet@fysiotherapie-woerden.nl

Verdere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Koos van Chastelet of Wouter Kroon.
Tel.: 0348 – 427250

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Velden met een * zijn verplicht!
 

  Laatste nieuws

Vacature hart/long fysiotherapeut
Lees meer
Vacature Master Geriatrie Fysiotherapeut
Lees meer
Nieuw telefoonnummer locatie St Antonius
Lees meer


6 dagen per week geopend!


Reviews


Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.