Patiënt tevredenheid: 8.6

01-01-2018 - Redactie

Onze patiënten hebben hun ervaring met de Fysiotherapeuten Maatschap Woerden over het jaar 2017 met een jaargemiddelde van 8.6 beoordeeld.  

Wij vinden het even belangrijk als vanzelfsprekend om u een goede kwaliteit van beweegzorg te bieden. Ook u als patiënt kunt een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg-, en dienstverlening. Uw ervaring als patiënt is dus van essentieel belang! Derhalve nemen we deel aan een patiënt tevredenheidonderzoek. Met behulp van de informatie die u geeft kunnen wij als praktijk waar nodig verbeteringen doorvoeren. Het onderzoek verloopt via Fysio Prestatie Monitor, waarbij anonimiteit en vertrouwelijk gebruik van uw gegevens wordt gegarandeerd.

Als praktijk gebruiken we deze informatie om te kunnen streven naar vooruitgang en verbetering, waar nodig. Uiteraard gaan wij er in 2018 alles aan doen om weer zo’n mooi resultaat te halen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Velden met een * zijn verplicht!
 

  Laatste nieuws

Vacature hart/long fysiotherapeut
Lees meer
Vacature Master Geriatrie Fysiotherapeut
Lees meer
Nieuw telefoonnummer locatie St Antonius
Lees meer


6 dagen per week geopend!


Reviews


Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.