Vacature Master Geriatrie Fysiotherapeut

02-04-2020 - Redactie

Vacature Master Geriatrie fysiotherapeut

De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden is een grote praktijk met een enthousiast team, verdeeld over 6 locaties in Woerden en Linschoten. Binnen de praktijk zijn vele specialisaties aanwezig. Onze hoofdlocatie is gevestigd in het Antonius Ziekenhuis woerden. De prakijk onderhoudt nauwe contacten met andere disciplines in de zorg, onder andere de medisch specialisten.

Door de groei in vraag naar Geriatrische Fysiotherapie en het vertrek van een van onze neurologische specialisten zijn wij per 1 augustus op zoek naar een (bijna) gediplomeerde Geriatrische fysiohterapeut(e). Een fysiotherapeut die veel affiniteit heeft met Parkinson/MS/valtraining en ouderenzorg.

Het betreft een vacature van 20/24 uur, op twee van onze locaties. Werkdagen in overleg, waarin het aantal werkuren nog kan groeien.

Ben jij de gemotiveerde kandidaat die we zoeken? Stuur dan snel je CV met begeleidend schrijven aan: kvchastelet@fysiotherapie-woerden.nl.

Verdere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Koos van Chastelet of Saskia van Ooijen. Tel: 0348-724700

 

 

  Laatste nieuws

Vacature hart/long fysiotherapeut
Lees meer
Vacature Master Geriatrie Fysiotherapeut
Lees meer
Nieuw telefoonnummer locatie St Antonius
Lees meer


6 dagen per week geopend!


Reviews


Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.