Vacature administratief/boekhoudkundig medewerker voor 18 uur

31-10-2019 - Redactie

Gezocht: administratief/boekhoudkundig medewerker voor 18 uur

 

De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden is een grote praktijk met een enthousiast team, verdeeld over 6 locaties in Woerden en Linschoten, waaronder 2 gezondheidscentra. De maatschap bestaat uit 6 maatschapsleden, 30 fysiotherapeuten en 4 secretaresses.

 

Onze hoofdlocatie is gevestigd in het Antonius Ziekenhuis Woerden

Voor deze locatie zoeken wij per 1-1-2020 een administratief/boekhoudkundig medewerker op de dinsdagochtend, woensdag en vrijdag voor 18 uur per week. Eens per maand werk je op de donderdag i.p.v. de woensdag.

 

Als boekhoudkundig medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren administratie en ben jij het aanspreekpunt voor financiële vragen van onze klanten. Tevens behoren het aannemen van de telefoon en het te woord staan van patiënten aan de balie en het maken van patiëntenafspraken in de agenda’s van de fysiotherapeuten tot het gezamenlijk takenpakket van het secretariaat.

 

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een open, enthousiaste uitstraling, passend in het team. Tevens is goede communicatieve vaardigheid, het goed beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift, computerervaring, flexibiliteit en stressbestendigheid een voorwaarde. Je kunt goed zelfstandig werken en bent uiterst nauwkeurig.

Bekendheid met de medische terminologie of bereidheid tot scholing in deze is een pre.

 

Ben jij de gemotiveerde kandidaat die we zoeken? Stuur dan snel je CV met begeleidend schrijven aan:
kvchastelet@fysiotherapie-woerden.nl

Verdere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Koos van Chastelet of  Eveline Wondergem Tel.: 0348 - 427250

 

  Laatste nieuws

Vacature administratief/boekhoudkundig medewerker voor 18 uur
Lees meer
Woerden In Balans
Lees meer
Sjaak afgestudeerd manueel therapeut!
Lees meer


6 dagen per week geopend!


Reviews


Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.