Vacature administratief/boekhoudkundig medewerker voor 12-16 uur

09-10-2018 - Redactie

Gezocht: administratief/boekhoudkundig medewerker voor 12-16 uur

De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden is een grote praktijk met een enthousiast team, verdeeld over 6 locaties in Woerden en Linschoten, waaronder 2 gezondheidscentra. De maatschap bestaat uit 6 maatschapsleden, 30 fysiotherapeuten en 4 secretaresses.

Onze hoofdlocatie is gevestigd in het Antonius Ziekenhuis Woerden

Voor deze locatie zoeken wij per 1-1-2019 een administratief/boekhoudkundig medewerker op de dinsdag en vrijdag voor 12-16 uur per week.

Als boekhoudkundig medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren administratie en ben jij het aanspreekpunt voor financiële vragen van onze klanten. Tevens behoren het aannemen van de telefoon en het te woord staan van patiënten aan de balie en het maken van patiëntenafspraken in de agenda’s van de fysiotherapeuten tot het gezamenlijk takenpakket van het secretariaat.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een open, enthousiaste uitstraling, passend in het team. Tevens is goede communicatieve vaardigheid, het goed beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift, computerervaring, flexibiliteit en stressbestendigheid een voorwaarde. Je kunt goed zelfstandig werken en bent uiterst nauwkeurig. Bekendheid met de medische terminologie of bereidheid tot scholing in deze is een pre.

Ben jij de gemotiveerde kandidaat die we zoeken? Stuur dan snel je CV met begeleidend schrijven aan:

kvchastelet@fysiotherapie-woerden.nl

Verdere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Koos van Chastelet of  Eveline Wondergem Tel.: 0348 - 427250

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Velden met een * zijn verplicht!
 

  Laatste nieuws

Vacature administratief/boekhoudkundig medewerker voor 12-16 uur
Lees meer
Medisch specialistische revalidatie bij oncologie
Lees meer
Ieni Mini en Maxi
Lees meer


6 dagen per week geopend!Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.